Brostein deler man i hovedsak inn i smågatestein (ca. 10x10x10 cm) og storgatestein (ca. 14x20x14 cm). Begge disse varianten av brostein er ofte også tilgjengelige i halv høyde, som regel omtalt som halv (ca. 10x10x5 cm) og halv storgatestein (ca. 14x20x7 cm)

Granitt-brostein tåler svært godt påkjenninger av trafikk og er derfor godt egnet som steindekke til gårdsrom og oppkjørsler. Brostein kan også brukes til gangstier, kanter mot bed, avslutninger mot annet steindekke, i kombinasjon med betongheller, asfalt, belegningsstein, skifer med mer.

Brostein danner et eksklusivt og tidløst steindekke. På grunn av granittens enorme styrke vil man oppleve minimalt med slitasje på steinen. Det er lite vedlikehold, men etterfylling av fugene må påregnes. Os hageservice har utført mange brosteinsjobber i Os, Fusa, Tysnes og i Bergen.

Eidsvegen 74, 56 (brostein)
Det er en kunst å legge brostein og det krever lang erfaring for å oppnå et flott og holdbart resultat. Os Hageservice har denne erfaringen og vi kan vise til mange fornøyde kunder i Os, Fusa og i Bergen på vårt arbeid. Grunnarbeidet i forkant av brosteinsleggingen er helt avgjørende for et pent og holdbart resultat. I tillegg krever brostein erfaring med leggemåter og leggemønstre for å gi et flott resultat. Vi i Os Hageservice har utstyret og fagfolkene som gir deg et kvalitetsprodukt og et flott resultat. Har du et prosjekt og bor i Bergen, Os eller i Fusa, ta kontakt med oss.