Steinlegging i form av belegningsstein er blitt mer og mer vanlig på gårdsplasser, uteplasser og i hager. Belegningsstein er nyprodusert stein som finnes i en rekke størrelser, farger og med ulike overflater. Dette er stein som gir en jevn og brukervennlig overflate og i tillegg et tidsriktig preg på eiendommen. Os Hageservice AS har mange fornøyde kunder i Bergen, Os, Fusa og Tysnes
  • Belegningsstein legger grunnlaget for et lettstelt og innbydende utemiljø.
  • Belegningsstein gir deg både varige, solide løsninger og store muligheter til eksklusive uttrykk.
  • Belegningsstein gjør uteområdet ryddig og rent, og med det store utvalget som finnes av typer og farger er det i grunnen bare fantasien som begrenser mulighetene.
  • Bra å kombinere belegningsstein med naturstein.
Belegningsstein, treterrasse
Den tromlede belegningssteinen er svært populær, på grunn av sin karakteristiske ujevne form. Belegningsstein tromles for å få den ru i formen og røff i kantene. Tromlet stein passer i de aller fleste miljøer. Den er velegnet både til nye moderne hustyper og til eldre ærverdige villaer.

Utromlet belegningsstein har ikke vært igjennom en trommelprosess hvor den er blitt rustikk og «gammel». Utromlet belegningsstein fremstår derfor som «ny» med glatte overflater og fine avrundede kanter. Belegningsstein, både tromlet og utromlet leveres i mange forskjellige fargenyanser, både helfarget og fargemix. Brunmix, Gråmix, Rødmix er de vanligste. Det finnes også mange ulike størrelser og ulike former på steinen.

Trenger du belegningsstein har du kommet til riktig leverandør. Vi fokuserer på å levere våre produkter med stor vekt på miljø, økonomi og fleksibilitet.
Om du lurer på noe, eller om du ønsker pris på et prosjekt, ta kontakt med oss i Os Hageservice for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med legging av belegningsstein og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.