BELYSNING

Os Hageservice AS har hjulpet mange kunder i Bergen og omegn med belysning i hagen. La deg inspirere av de mulighetene belysning i hagen gir deg.

Vi er forhandlere av utebelysning. Produktene er 12 V og kan enkelt settes opp selv.

Ett
«gjør-det-selv»-
produkt

Belysning og riktig valg av lamper forandrer hele hagemljøet. Våre løsninger på belysning og bruk av utelamper gir lyse og fleksible løsninger. Det gir gode lysforhold og et preg på hagen når det blir mørkt. Vi leverer utebelysning i ulike variasjoner, tilpasset riktig i forhold til hagen din. Vi gjør det slik som du vil ha det – om du ønsker gammel eller moderne utebelysning, eller hva med en spesial farge på lyset? Mulighetene er mange!

Utendørsbelysning bør ikke være dominerende, men heller fremheve og opplyse gangveier, inngangsparti og gjerne henge sammen med annen belysning som utendørsbelysning i hage og ved garasje. Utendørs belysning bør forsterke følelsen av en varm velkomst, gjerne ved bruk av dekorasjonslys som også kan fremheve arkitektoniske detaljer ved hus, garasje og hage.

BELYSNING I BERGEN (9)

Er du på jakt etter en leverandør som kan gi råd og hjelpe deg på utendørsbelysning, har du kommet til riktig side. Vi fokuserer på å levere med stor vekt på miljø, økonomi og fleksibilitet.

Om du lurer på noe, eller om du ønsker pris på et prosjekt – ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med belysning i hager og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.