Legging av kantstein til kunder i Bergen, Os Fusa og Tysnes

Kantstein kan brukes for å gi en perfekt avslutning på heller, belegningsstein, grus, plen og asfalt. Kantstein i betong eller granitt anvendes som regel for å ramme inn eller avgrense områder med belegning eller blomsterbed fra øvrige arealer.
Kantstein er et holdbart og tidløst produkt, godt egnet for nordisk klima.

Kantstein kommer i forskjellige varianter

Herregård kantstein
For helhet og harmoni! Herregård kantstein er en del av Herregårdserien og er med på å gi uteområdet helhet. Den har et rustikt uttrykk. Formatet gjør den lett å bruke - og svært fleksibel. Herregård kantstein har mange bruksområder, man kan for eksempel bygge portstolper, utegrill, benker - for å nevne noe.

Relieff kantstein

Relieff kantstein gjør Relieff-serien komplett!
Relieff kantstein er en del av Relieffserien og er utformet slik at den danner en perfekt avslutning på et dekke av Relieff belegningsstein – uansett hvilke av formatene du velger. Relieff kantstein har strukturoverflate på den ene siden og en glatt overflate på den andre siden. I tillegg har den en bruddflate som du kan velge å la bli toppen på kanten eller – ved å sette den ned – få en slett topp på kanten. 

Grå kantstein
Enkel og tidløs kantstein. Grå kantstein leveres i flere forskjellige typer. Innvendige og utvendige hjørner og buer gjør det enkelt å tilpasse steinene til nettopp din gårdsplass! 

Granitt kantstein
Det eksklusive alternativet i granitt som passer alle våre belegningssteiner og brosteiner. Kantstein i granitt kan kombineres både med heller og belegningsstein. Velegnet for hage og gårdsplass. 

Gatekantstein
En kraftig vegkantstein som settes i bakstøp. Benyttes på veg og kantsikring for heller, belegningsstein, asfalt og plasstøpte dekker.Den egner seg spesielt godt hvor man har store horisontale krefter i sving. Gatekantsteinen er også ypperlig til sikring av plasser, industridekker og kaianlegg.

Kantstein - mange fordeler

I tillegg til sine dekorative egenskaper har kantsteinen mange nyttegenskaper:

  • Brukes til å bygge fortau
  • Kantstein gir synshemmede retningsorientering
  • Leder trafikken
  • Holder masser på plass
  • Forsterker kanter på slitebelegg
  • Leder bort vann
  • Skjermer plen eller beplantning mot kjøring og brøyteskader
  • Kantstein gjør det lettere å feie og rydde bort snø

Os Hageservice leverer det meste av kantstein og vi kan vise til mange fornøyde kunder i Bergen, Os og i Fusa. Har du et prosjekt, ta kontakt med oss. Vi er behjelpelig med råd og veiledning og hvilken kantstein som passer til ditt prosjekt.


klikk under for referanser