3D HAGEPLAN / HAGEDESIGN / HJELP TIL HAGE

Vi hjelper gjerne! Våre Dyktige fagfolk kan bistå med alt fra tips og innspill, til planlegging, design og profesjonell 3D hageplan. Rådgivning fra dyktige og erfarne fagfolk koster selvsagt litt, men det lønner seg.


Oppstartsbefaring og møte i din hage koster kr 3.000,- inkl. mva.

Dette møtet inkluderer tips og råd for hvordan utnytte potensialet for hagen din. Etter dette møtet kan man få tilbud for videre arbeid, alt etter hvor detaljert man ønsker planene.


En profesjonell 3D hageplan starter på kr 9.900,- inkl. mva.

Denne inkluderer oppstartsbefaring og en detaljert skriftlig og visuell plan for hagen/uteområdet. Prisen vil avhenge av oppdragets omfang samt hvor mange runder med redigering og finpuss som er ønskelig fra våre kunder.

Hva er en hageplan? Forskjellen på håndskisser, 2D og full 3D? Hvorfor bruke penger på dette?

Formålet med en hageplan er å lage en tydelig og oversiktlig plan/visualisering som illustrerer de endringer som foreslås for en hage/uteområde.  Tidligere ble hageplaner tegnet for hånd og bestod utelukkende av bilder/tegninger i 2D (på ark).  De fleste hagedesignere har nå for lengst tatt i bruk tegneprogrammer (PC/MAC) som forenkler prosessen betydelig.  Tegneprogrammene gir økt nøyaktighet og - i varierende grad - mulighet for å arbeide i 3D.  En god hageplan skal gi et solid grunnlag også for de som skal utføre arbeidet.

 

Fordelene med vår hageplan i full 3D:

I motsetning til de fleste andre tegner vi hagen i full 3D med et avansert tegneprogram som er laget spesielt for hagedesign.  Dette gir helt unike muligheter; for oss og våre kunder.  Vi kan tilby fullt innblikk i alle detaljene vi foreslår for DIN hage.  Du får dermed mulighet til selv å være fullt delaktig i design- og planleggingsprosessen.  Du får anledning til å studere og vurdere detaljene i designutkastene fra alle tenkelige vinnkler.  Hageprosjektene legges inn med nøyaktig geografisk plassering, sllik at vi kan vurdere stedets korrekte solforhold; til ulike tider på døgnet/året.  Programmet vi bruker kan vise hvordan alt av planter, busker og trær vil forandre seg med årstiden og, ikke minst, hvordan de kommer til å vokse og utvikle seg frem i tid! Du får mao. muligheten til å vurdere hagen både slik den blir når den er ferdig, og hovrdan den da sannsynligvis vil se ut X antall år frem i tid.  Vi kan også tydelig illustrere effekten av å legge til belysning i hagen for kveld/natt.

VI kommer selvsagt med VÅRE faglige råd og anbefalinger, men vi kan også raskt og enkelt teste ut forskjellige løsninger og ideer som DU har, slik at vi SAMMEN kommer frem til en hageplan som DU BLIR 100% FORNØYD MED.

Flotte håndskisser/-tegninger er vell og bra, men også unøyaktige og gir rom for misforståelser.  Våre nøyaktige og høyst realistiske illustrasjoner sørger for at alle parter forstår eksakt hvordan det ferdige resultatet skal se ut. Dette er spesielt viktig når det er andre som skal utføre jobben med å opparbeide den ferdige hagen. Våre 3D hageplaner gir dermed økt trygghet for at du skal blir 100% fornøyd også med sluttresultatet.

 

Hvorfor bruke penger på hageplan

Oppgradering av hagen/uteområdet kan være en kostbar investering og det lønner seg da å bruke litt tid på planleggingsfasen.  En skikkelig hageplan i full 3D er den beste og rimeligste metoden for å unngå løsninger eller feil som du kan komme til å angre på i etterkant, og som da sannsynligvis vil være både komplisert og kostbart å forandre.

Oppgradering av hage/uteområde vil som oftest gi en verdiøkning for din eiendom, lang høyere enn hva det koster.  Mange vil naturligvis finansiere en slik investering med litt assistanse fra banken.  Våre illustrative 3D hageplaner er i så fall et perfekt utgangspunkt for et finansieringsmøte.

Vår hageplan i 3D gjør det også enkelt å ta både planlegging og oppgraderingen i flere etapper. Når vi først har tegnet hagen/uteområdet i 3D, er det et varig utgangspunkt som vi når som helst kan bygge videre på.


GOD PLANLEGGING => BEDRE RESULTAT => DU BLIR MER FORNØYD!

BESØK VÅR YOUTUBE KANAL FOR Å SE FLERE DEMONSTRASJONSVIDEOER


Har du spørsmål om belegningsstein eller noen av våre andre fagområder?

Ta kontakt for en hyggelig hageprat!

(+47) 99 00 80 80

post@oshageservice.no