Tjenester

3D Hageplan og Hagedesign
Belegningsstein
Belysning
Beplanting
Brostein
Ferdigplen
Gjerder
Høytrykksspyling
Kantstein
Kunstgress
Maskinutleie
Mur
Rullestein
Sedummatter
Skiferlegging
Trapp
Trefelling
Tråkkheller
Vedlikehold

Private hager / Vedlikehold

I en travel hverdag kan det være vanskelig å få tid til regelmessig vedlikehold av hagen. Avhengig av hva du har behov for kan vi sette opp en fast serviceavtale for hagen din. En slik avtale kan omfatte: Plenklipping, beskjæring av busker og trær, gjødsling, ugressbekjempelse, løvraking, klargjøring av hagen før vinteren.

Grønne arealer

En anleggsgartner vet hva som skal til for maksimal utnyttelse av uteområdet, og hvordan man skal skape de perfekte rammene. Ofte skal det ikke så mye til for at hagen/uteområdet fremstår som nytt. Kanskje du trenger et realt røsk, eller kanskje du er ute etter et mer jevnlig vedlikehold? Uansett behov, våre anleggsgartnere hjelper deg gjerne. Vi utfører også større prosjekter for bedrifter og kommuner.

Natursteinsmur

Ønsker du en vakker mur rundt din hage? Natursteinsmurer er fantastisk vakre murer som virkelig skiller seg ut fra de vanlige murene. En natursteinsmur fremstår som en tørrstablet mur, men er støpt i bakkant for maksimal styrke. Slike murer blir stadig mer etterspurt, fordi de er både holdbare og dekorativ.

Skiferlegging

Skifer er vakkert, tidløst og varig. Vi legger alt av skifer på uteareal gjerne på støpt såle og med fast fug mellom skiferhellene eller på løst underlag hvor gress kan fungere som fug for at det skal gå mer i ett med naturen.

Belegningsstein

Mulighetene er mange for å sette ditt eget preg på gårdsplassen og utemiljøet.
Dagens utvalg på belegningsstein, heller, kantstein og murer, spenner seg over et vidt spekter. Det finnes utallige løsninger for å skape den perfekte atmosfære på gårdsplassen.
Det vil alltid lønne seg å ta utgangspunkt i bygningstype, farge, og form før type belegningsstein skal velges. Stilen på huset og typen areal det skal legges stein på er avgjørende for valg av belegningsstein. En eldre stil på huset krever en tradisjonsrik, klassisk stein, mens et nyere hus tåler mer moderne former.

Trepleie / trefelling

Beskjæring av trær, busker og hekk, trefelling med mer
Beskjæring av trær i stor str bør man overlate til faglærte. Dette er en viktig del av det langsiktige vedlikeholdet og bør gjøres med jevne mellomrom. Hvordan beskjæringen utføres, har mye å si for resultatet på lang sikt. Det er også viktig å huske at busker og hekker bør beskjæres med jevne mellomrom, slik at de holder seg fine år etter år.

Ferdigplen

Vi leverer ferdigplen til private og bedrifter. Ferdigplen er gress produsert på store arealer med gode vekstforhold. Ferdigplenen kommer i ruller som vi ruller ut og tilpasser det arealet du ønsker at den skal ligge på. Bruk av ferdigplen er blitt veldig populært; plenen blir grønn og fin med det samme!
OS HAGESERVICE kan levere plen med lastebil og kran. Ring eller send e-post for pris

Hageplan

Vi tegner hagen for deg, enten det er til huset eller hytten. Tegningen blir laget på bakgrunn av ønsker og behov fra kunden. Vi kommer gjerne med råd og tips, også når det gjelder at hagen passer kunden sitt vedlikeholdsnivå. Et tilpasset uterom gjør at en gjerne bruker hagen sin enda mer.