3D HAGEPLAN / HAGEDESIGN / HJELP TIL HAGE

Du har kanskje hørt at det kan være lurt å starte med en hageplan, men hva er egentlig en hageplan? Hva er forskjellen på 2D-tegninger og FULL 3D? Hvorfor bruke penger på dette?

 

Hva er en hageplan?

Formålet med en hageplan er å lage en tydelig og oversiktlig plan som spesifiserer og illustrerer de endringer som foreslås for en hage/uteområde.  Tidligere ble hageplaner tegnet for hånd og bestod utelukkende av bilder/tegninger (2D).  De fleste hagedesignere har nå for lengst tatt i bruk tegneprogrammer (PC/MAC) som forenkler prosessen betydelig. Tegneprogrammene gir økt nøyaktighet og - i varierende grad - mulighet for å arbeide i 3D.  En god hageplanen skal gi et solid grunnlag for de som skal utføre arbeidet.


Fordelene med vår hageplan i full 3D:
I motsetning til de fleste andre tegner vi hagen i full 3D med et avansert tegneprogram som er laget spesielt for hagedesign.  Dette gir helt unike muligheter, for oss og våre kunder.  Vi kan tilby fullt innblikk i alle detaljene vi foreslår for DIN hage. Du får dermed en unik mulighet til selv å være fullt delaktig i design- og planleggingsprosessen. Du får anledning til å studere og vurdere detaljene i designutkastene fra alle tenkelige vinkler. Hageprosjektene legges inn med nøyaktig geografisk plassering, slik at vi kan vurdere stedets korrekte solforhold; til ulike tider på døgnet/året.  Programmet vi bruker kan vise hvordan alt av planter, busker og trær vil forandre seg med årstiden og, ikke minst, hvordan de kommer til å vokse og utvikle seg frem i tid. Vi kan også tydelig illustrere effekten av å legge til belysning i hagen for kveld/natt.

Vi kommer selvsagt med våre faglige råd og anbefalinger, men vi kan også raskt og enkelt teste ut forskjellige løsninger og ideer som DU har, slik at vi SAMMEN kommer frem til en hageplan som DU blir 100% FØRNØYD med.


Hvorfor bruke penger på hageplan

Oppgradering av hagen/uteområdet kan være en kostbar investering og det lønner seg da å bruke litt tid på planleggingsfasen.  En skikkelig hageplan i full 3D er den beste og rimeligste metoden for å unngå løsninger eller feil som du kan komme til å angre på i etterkant, og som da sannsynligvis vil være både komplisert og kostbart å forandre.

Oppgradering av hage/uteområde vil som oftest gi en verdiøkning for din eiendom, lang høyere enn hva det koster.  Mange vil naturligvis finansiere en slik investering med litt assistanse fra banken.  Våre illustrative 3D hageplaner er i så fall et perfekt utgangspunkt for et finansieringsmøte.

Vår hageplan i 3D gjør det også enkelt å ta både planlegging og oppgraderingen i flere etapper. Når vi først har tegnet hagen/uteområdet i 3D, er det et varig utgangspunkt som vi når som helst kan bygge videre på.


GOD PLANLEGGING => BEDRE RESULTAT => DU BLIR MER FORNØYD!

 

BESØK VÅR YOUTUBE KANAL FOR Å SE DEMONSTRASJONSVIDEO

   


Har du spørsmål om hageplan, hagedesign eller noen av våre andre fagområder?

Ta kontakt for en hyggelig hageprat!

(+47) 99 00 80 80

post@oshageservice.no

HAGEPLAN ILLUSTRASJONER
CookieConsentModule
V i bruker ulike verktøy, som informasjonskapsler, for å forbedre brukeropplevelsen og for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, produktene våre og tjenestene våre. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler
Webdesign / CMS: NETNOR
Personvern